Examentraining

Train samen met een bevoegd docent de vaardigheden en herhaal de inhoudelijke kennis die jij nodig hebt om te slagen voor je examen.

hero image

Slapend leren

Geleerde stof verwerk je het beste in je slaap. De examentraining van BetaDocent wordt daarom gespreid gegeven. In totaal volg je 4 dagdelen. Op basis van het eerste dagdeel wordt bepaald wanneer de overige dagdelen gepland worden en hoe die eruit gaan zien.

Examentraining

Op maat

De examentraining begint met het maken van een examen. Op basis daarvan wordt door BètaDocent, in overleg met jou, bepaald welke onderdelen jij mee gaat oefenen.

Kleine groepen

Per training nemen 2 tot 6 leerlingen deel. De groepen zijn dus klein, waardoor er veel aandacht is voor jou.

Oefenen met inhoud

Blijkt dat jij nog vooral kennis mist? Dan gaan we dit samen herhalen. Doordat de training gespreid wordt gepland, heb jij tussendoor tijd om thuis de theorie ook nog eens te oefenen.

Oefenen met vaardigheden

Er zijn een aantal vaardigheden die bij alle bètavakken nodig zijn. Denk hierbij aan: stappenplan berekeningen, eenhedenanalyse, strategie uitlegvragen, vraagtype herkenning en bijvoorbeeld tekst analyse.

Vakken

Examentrainingen worden gegeven voor scheikunde, natuurkunde en alle varianten van wiskunde. Een examentraining kan gericht zijn op meerdere vakken, met name als er geoefend wordt met de vaardigheden.

Bevoegd docent

Bij BètaDocent krijg je bijles van een eerstegraads bevoegd docent in een bètavak.

Online of bij BètaDocent

Bijlessen vinden altijd online of bij de BètaDocent thuis plaats.

Meer weten?

Stel gerust je vragen!

€350

In één examentraining kunnen meerdere bètavakken gecombineerd worden. Geef ons door welk niveau je doet en voor welk(e) vak(ken) je graag examentraining zou willen volgen. 

Veelgestelde vragen

Examenplanning

Kun jij de voorbereidingen prima zelf doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Voor €25 bestel je een op maat gemaakte examenplanning. Jij hoeft alleen maar door te geven welke vakken je hebt, jouw cijfers en je beschikbaarheid tot aan het examen. De rest regelt BètaDocent. Als je nu al weet dat je bepaalde onderwerpen lastig vindt, geef dat dan ook even door.

Examen oefenen

Maak een heel examen

Even full focus: maak een heel examen achter elkaar. Na een verzorgde lunchpauze kijk je het examen direct na.

Met een docent

De BetaDocent staat klaar om jouw vragen over de bèta vakken te beantwoorden, zo krijg je een representatief cijfer voor jouw oefenexamen. Ook voor niet bèta vakken kun je meedoen, maar dan zal het advies en de tips beperkter zijn.

Studietips

Aan het einde neem je jouw gemaakte en nagekeken examen mee. Ook krijg je van de BetaDocent advies hoe je nu verder kunt leren en praktische tips voor tijdens je examen.

Reserveren

Al voor €40 kun je meedoen! Lunch en geprint examen zijn hierbij inbegrepen. Stuur een WhatsAppje om te vragen naar een beschikbare datum.

Contact

Lankforst 3006

6538JG Nijmegen

info@betadocent.nl

+31648458494

KVK: 80248640

©2024 Alle rechten voorbehouden
Realisatie door RedCookie